Werkwijze bruiloft

Jullie feest moet één van de mooiste dagen van het leven worden en door het op dvd of usb-stick te zetten kun je dit nog regelmatig bekijken.

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Hierdoor weet ik met welke wensen ik rekening moet houden. Tevens kan ik dan uitleg geven welke mogelijkheden ik heb om die wensen mogelijk te maken. Meestal heb ik ook goede tips zodat mijn ervaring jullie te pas kan komen.

Als jullie besluiten een huwelijksreportage door mij te laten filmen, wordt na het kennismakingsgesprek een draaiboek samengesteld. In dit draaiboek wordt de heugelijke dag in grote lijnen beschreven. Dit is vanzelfsprekend noodzakelijk voor een professionele registratie. Zo weten we zeker dat we alle waardevolle momenten vastleggen. Daarnaast neem ik contact op met de ceremoniemeester(s). Elke bruiloft is namelijk anders.

Ik werk standaard met een Sony PMW-Ex 1 camera en heb daarnaast nog drie Sony HDR-CX730 camera’s. Alle vier de camera’s zijn High Definition.

In het gemeentehuis en als er ook in de kerk wordt getrouwd, kan ik met deze 4 camera’s filmen. Eén vaste camera en 3 camera’s bediend door 2 cameramensen.

Afhankelijk van de grootte van de ruimte waar gefilmd wordt, kan het geluid apart worden opgenomen met twee draadloze microfoons, zodat het geluid altijd even sterk van volume is.

Tijdens de opnamedag is de kleding van de cameraman/vrouw netjes en niet opvallend.

Bij de eindmontage wordt al het ruwe materiaal verwerkt tot een boeiende huwelijksreportage voorzien van: keuzemenu, titels, overgangen en door jullie zelf uitgekozen muziek geheel passend in de sfeer van jullie bruiloft.

In overleg met jullie kunnen er bijvoorbeeld 3 of 4 dvd of usb-sticks gemaakt worden. (1. Gemeentehuis. 2. Kerk. 3. Hele dag lange versie (2 uur). 4. Hele dag korte versie (1 uur) ).

De dvd’s krijgen een kleurenlabel en zullen worden geleverd in een doos met kleurenfoto opdruk.

De uitlevertijd is normaal binnen 4 weken. Voor meer uitleg of een persoonlijke afspraak neem contact met me op!